Thursday, March 12, 2009

Woot woot!!!

All rite. . .

Alam micro selalu mendapat tempat menerusi lens aku. Aku suka details yang terdapat di alam kecil ni yang mana orang selalu tak ambil peduli. Sebab itu aku rasa sangat berbaloi membeli micro lens.

Seperti yang dijanji kan dalam post sebelum ni, aku akan sertakan gambar-gambar titisan air selebihnya. Walaupun mengambil sedikit masa. Sekarang aku dah jadi semakin sibuk. Sibuk membuat aktiviti-aktiviti yang aku suka seperti melayan youtube.






more photos. . .

Kat sini aku nk ucapkan selamat datang ke dunia blog kepada Burger Petole yang telah menjadi penchenta burger. I know u lap me babe. i lap u too!!!

p/s badan aku letih, perut perut kenyang. ape lagi tidor!!!!!


4 comments:

nadeetos said...

i jmpa blog u jugakkk.. haha

Double McDouble said...

ala segan la i cam ni. hahaha

lady zee said...

kenyataan ko buatkan aku rasa cam aku muda...cam anak2 skolah yang baru kenal dunia IT. wahahaha. aku dh lama memblogging. tapi kerana aku tua.. maka aku nyanyuk dan tak ingat blog sendiri. haha bodoh neh.

Double McDouble said...

ala mmg mude lagi. umor is just a number. yang penting kite enjoy!!! (tag line sape ini) hahaha

About Us

Recent

Random