Sunday, March 8, 2009

Sunday Morning

Nature satu tema yang aku suka. Bile melihat gambar-gambar nature, hati aku jadi tenang. Tapi ini semua tidak bermaksud aku Naturist, walaupun gambar-gambar naturist boleh membuatkan aku tersenyum puas.

Pagi ni aku bangun awal dengan harapan untuk menembak gambar titisan hujan. Aku cukup bertuah sebab pagi ni ade mist!!! yeah sunday morning mist. Cuaca pagi ni tak ubah seperti kat malaysia!! Membuatkan aku lagi happy.








Berbaloi juga la aku bangun pagi-pagi (padahal time tu dah pukul 11.30 pagi. arghh daylight saving dah habis, aku rugi 1 jam mase tido aku).

p/s Lepas ni aku ingat nk tembak gambar portrait balik la. Ada sapa-sapa nak jadi model aku?

More images

4 comments:

pjoe said...

semarrrrrrrrrrrrrttttttttttt sial!

Double McDouble said...

thanks bro

neesun said...

aku ngn anep nk jd sepet!!! lol

Double McDouble said...

idea portrait menarik disitu!!
balik malaysia nanti kite buat project 'sepet' hahaha

About Us

Recent

Random