Friday, March 13, 2009

Acaii!!!!!!!!. . .







Anda mahu menghilangkan berat badan dalam masa 15 hari? Gunakan acai pills. Saya sudah mencubanya. Anda bila lagi. Tidak perlu klik link di YM. Pergi sahaja ke Walmart's (save money, live better)

Testimonial Acai pills

Fillet O Fish,
Ya lihat la pinggang ku, ramping kan. Terima kasih Acai pills.

McChicken,
Sebelum ini saya menggunakan diet SALAD, tetapi tidak berjaya. Selepas mengambil acai pills, saya sudah ada double chins, hebat!!!! (testimonial has been marked as a spam)

Panang,
Dahulu saya tak pernah percaya dengan benda-benda macam ini. Saya telah mencuba diet masam-masam sikit, tapi tak pernah berjaya. Sekarang setelah mencuba Acai pills dalam masa seminggu, berat badan saya sudah 0.2kg dibawah target!!!

Teetos,
Makcik menang motor!!!!! (testimonial has been marked as a spam)


Pulut,

(Testimonial has been deleted by the author)



p/s lepas ni aku nk buat burger acai la. hahaha

6 comments:

pjoe mcchicken said...

acai berry i likeeeeeee!!!!

- Hamster Putih - said...

Hahaha.. tabley blah..

nadeetos said...

gazali jom makcik bwk round ny nek motor baru makcik neh.. super nice i tell u.. haha

lood333 said...

bro, lu mau carik pasal sama gua ka hahaha

Anonymous said...

tak sangka aku Acai dah masuk market Walmart?!! lol

Double McDouble said...

Mcchicken- mari same2 sebarkan acai berry!!!!

Panang- dah bape byk berat ko trun

Teetos- wah makcik, saye mahu. mari round2 kat Adirondack. hahaha

Pekan- haa pe lg pekan,try aa acai berry. hahaha

About Us

Recent

Random