Friday, May 22, 2009

Tuesday, May 19, 2009

Tuesday, May 5, 2009

Satu dalam sejuta

9:49 PM
Huuu lame aku tak update blog ni. kalau aku kata aku busy, bunyik macam "man of reasoning" pulak. tapi aku memang secara jujurnya, sedikit sibuk, sibuk dengan aktiviti-aktiviti lagho.

Selama aku senyap banyak benda terjadi. banyak benda aku kene uruskan, dah terurus dan banyak juga yang masih terbengkalai.

Hari aku bergraduasi makin hampir. Pelik, sepatutnya aku berasa gembira, tapi aku rasa stress. huuu tapi itu cerita lain. Orang kata kalau nak jual burger tak boleh stress-stress. nanti pelanggan lari.

Agak-agak bila dah graduasi kalau aku jual burger boleh jadi jutawan tak? Aku nak rasa jadi kaya. Kalau jual burger tak boleh jadi jutawan, aku rasa aku nak masuk OIAM4 la taun depan. Boleh jadi cam TOMOK, dapat sejuta tu bro!! huuuuu

Crite pasal tomok, dulu die pernah merosak kan gadis2 sebaye aku. sume suke tomok. tomok itu, tomok ini, tomok pakai spender dalam mange, tomok pakai tah macam-macam la. Tak de sape pun nak pandang aku. (dam x cukup comel ke aku dulu)

Sekarang die datang balik dengan title jutawan. Abis la gadis-gadis ilang balik. dah la aku single lagi. nguhahaha








About Us

Recent

Random