Tuesday, April 14, 2009

Lawak Nerd #1

2:33 PM
Mari kita lihat ada burger-burger nerd tak kat sini


"If I were an enzyme I would be DNA helicase so i could unzip your genes (jeans)"



Ada burger yang paham tak? Kalau ada, tolong "booo" diri sendiri sebab korg "NERD"

Booo

Gambar-gambar bawah ni aku tembak untuk assignment kelas photography aku.

Tajuk "Spice of Life" huuuu nerd2








Saturday, April 11, 2009

Pagi yang Gelap

12:27 PM


Burger-burger sekalian aku nak bawak korg ke dalam cite aku ni.

Bile bangun pagi-pagi, mesti la benda pertama yang korang buat adalah isap rokok, untuk perokok-perokok yang merokok tak pikirkan masa depan la. Atau menge-check facebook bagi gadis cantik manis. Atau melayan porn bagi yang horny duaplo-empat-tujuh (24/7 la duhh glocal la sikit) Atau menge-check blog aku bagi yang tak de life. (haa kamu yang terase jangan lak tutup blog ni) haha

Lepas hisap rokok, pagi-pagi sure la akan rasa nak terberak atau bahasa sopan nya terbuang air besar. (Terasa sangat hipokrit dan konkrit lak berbahasa sopan)

Situasi-situasi macam ni dah selalu aku alami. tapi yang tak best nye, bile aku dah nak terberak sangat. cam bende tu dah btul-btul nak terkeluar. dah kat hujung-hujung dah. Aku dengan semangatnya berlari-lari ke toilet sambil tangan kanan mencapai tuala kat atas kerusi.

Toilet 5 langkah aku rasakan seperti jauh. aku melayani perasaan ketika berlari ke toilet. perasaan macam mana lega nya selepas melepaskan "Benda-yang-tak-boleh-di-cakap" atau "thing-shall-not-be-mentioned". Dengan penuh harapan dan keyakinan aku membuka pintu toilet.

Damn berkunci!!!! sape pulak dalam toilet ni!!!

Dengan sedih pilu perit jerih dan kesakitan perut, aku balik ke bilik. menatap ke luar jendela, mengenangkan nasib diri.

adakah esok masih ada? sambil menghabiskan rokok masih belum aku padam tadi.

Tuesday, April 7, 2009

About Us

Recent

Random