Saturday, April 11, 2009

Pagi yang Gelap



Burger-burger sekalian aku nak bawak korg ke dalam cite aku ni.

Bile bangun pagi-pagi, mesti la benda pertama yang korang buat adalah isap rokok, untuk perokok-perokok yang merokok tak pikirkan masa depan la. Atau menge-check facebook bagi gadis cantik manis. Atau melayan porn bagi yang horny duaplo-empat-tujuh (24/7 la duhh glocal la sikit) Atau menge-check blog aku bagi yang tak de life. (haa kamu yang terase jangan lak tutup blog ni) haha

Lepas hisap rokok, pagi-pagi sure la akan rasa nak terberak atau bahasa sopan nya terbuang air besar. (Terasa sangat hipokrit dan konkrit lak berbahasa sopan)

Situasi-situasi macam ni dah selalu aku alami. tapi yang tak best nye, bile aku dah nak terberak sangat. cam bende tu dah btul-btul nak terkeluar. dah kat hujung-hujung dah. Aku dengan semangatnya berlari-lari ke toilet sambil tangan kanan mencapai tuala kat atas kerusi.

Toilet 5 langkah aku rasakan seperti jauh. aku melayani perasaan ketika berlari ke toilet. perasaan macam mana lega nya selepas melepaskan "Benda-yang-tak-boleh-di-cakap" atau "thing-shall-not-be-mentioned". Dengan penuh harapan dan keyakinan aku membuka pintu toilet.

Damn berkunci!!!! sape pulak dalam toilet ni!!!

Dengan sedih pilu perit jerih dan kesakitan perut, aku balik ke bilik. menatap ke luar jendela, mengenangkan nasib diri.

adakah esok masih ada? sambil menghabiskan rokok masih belum aku padam tadi.

6 comments:

farah love said...

7:45am
eh same..kami pon suke tunggu yg kt hujung2 tu.wahahahaha
sape la yg potong stim time2 genting camni la dia kt toilet tu.
hey..hangin btol!
pastu? tak lengkap la criter u ni.. abeskan abeskan!! :p

vidadarisakura said...

dem!gantung gila!


haha

aRe You? said...

gross la kamu kembar! haha

Double McDouble said...

Farah: ahaha tu la bikin panas je.

Farah&Vida: mmg sengaje gantung kan crite ni. haa lu pikir la sendiri
haha

Ayu: i know aight. hahaha

taufiq said...

haih hari tu kene kunci takleh masuk rumah
ni kene kunci takleh masuk toilet pulak

farah love said...

taufiq : kekeke...dah nasib badan..

About Us

Recent

Random