Tuesday, April 7, 2009

Oh ye ke dah April. . .

Dude jom buat BBQ, ni dah april ni.

Huuu jom-jom buat BABI-q snow2 cam ni hahaha

Note: Lukisan dibawah ni bukan aku yang buat. Tapi aku sgt bersetuju dengan ape yang cube disampaikan oleh lukisan ni. hahaha


10 comments:

taufiq said...

Wey bbq ajak aaa

lood333 said...

abang tu gamba moose ke. haha

Double McDouble said...

Taufiq: haa mari2 tapi sini snow balik. down abis!! haha eh dtg la aku grad. family aku x dtg. sedey. ko wakil family aku la. haha

Pulut: haih lupe nk warn. adik x leh tgk gamba2 cam tu. hahaha

taufiq said...

oo eh.. brape hb bro? menarik cadangan tu

lood333 said...

11hb kat cemara. lps maghrib. kaming?

farah love said...

kejinye buat bbq tak ajak.
bile u grad en.cekedis?

Double McDouble said...

K2: 23/5 am sure ko x dpt dtg. pi midwest aight. huhu down2

Pulut: 11hb lame gile wei buat bbq time konsert AF. tak indie tul. haha

Pagas: haaa ni mesti boleh dtg. dtg le 23/5. wakil family. ni dh tahap sedey ni sume org i ajak. hahaha

farah love said...

mahal seh tiket..
adeke same harge ngan tiket balik mesia.kalau murah sket i datang. huhu..
kalau i tak dtg pon kite jmp la kt mesia..
boleh je kan?kan?kan?..

Double McDouble said...

Farah: boleh aje!!! haha

taufiq said...

umm grad or midwest..
grad sendiri pun aku tak pegi
midwest la then
:P

About Us

Recent

Random