Thursday, March 5, 2009

Aku Mahu Cokin

Semalam aku melepak dengan sahabat-sahabat burger. Aku janji dah tak nak main pokemon lagi, tapi apakan daya takdir menentukan segalanya (bapak jiwang ayat!!)

Nak buat macam mana,
Fillet O Fish rasuah aku dengan tomyam. Kene jugak lah main pokemon. Tak apa, aku rasa main pokemon masih lagi boleh menjadi lelaki dingin (cool)

Gambar2 ni dah lame aku tembak, tahun lepas kalau tak silap aku. tapi time tu aku tak reti lagi berblog-blog ni.






p/s ade sape2 yang baik hati nk beli kan aku cokin filter? hahaha

2 comments:

- Hamster Putih - said...

fillet 'o' fish ke, masamaun burger? hahaha.. naiss shot btw bro..

Double McDouble said...

agak masamaun gak lak
haha
thanks

About Us

Recent

Random