Monday, March 16, 2009

Sepering!!!




woo spring datang lagi. Ni mungkin musim bunga terakhir bagi aku di negara asing ni. Ya!! negara asing yang ramai burger-burger di malaysia boikot.

Aku ada juga tepikir nak boikot. Contohnya, tak pergi ke kelas sebab nak boikot product US!! (alasan yang baik ni. haha) Satu lagi usaha murni aku untuk boikot US adalah dengan tidak membuat homework. Aku tak nak burger lain cakap aku mengikut telunjuk "polis dunia" ni. (yes alasan kukuh untuk lari dari realiti hidup!!!)

Tapi kalau perasan, banyak jugak burger-burger dalam list aku datang dari McD. Contohnya McChicken, Big Mac etc. Apo ni jang, kato nak boikot!!

5 comments:

.mem besor. said...

ah dh mmg mls. byk plak bagi alasan. debussssshhh aku tempeleng ko suh pegi kelas. *aku emo wei*

Double McDouble said...

haha ye cikgu. saye rajin2 kan my fat ass. haha
nasib baik aku bukan anak murid ko
hahaha

.mem besor. said...

wei aku dh oke. heheh.

neesun said...

hoih pemalas btol alasan tuh..ahahah..gler gmpak lah..cmni aku tanak g keje la..nk boikot org US

oh sht btw, anak sedare aku tgh plan nk boikot aku sbb aku duduk US..kuang ajo tol..lol

ps: lol..big mac tu tak disengajekan..mati2 aku igt ko mmg wat concept burger mcD

Double McDouble said...

hahaha
x leh nk wat pa la. klu anak buah ko sendiri dah nk boikot ko. hahaha

About Us

Recent

Random